perjantai 26. huhtikuuta 2013

.Kotivinkki ja meidän koti - Our home at Kotivinkki magazine.







Meillä kävi alkuvuodesta ihania vieraita. Krista Keltanen ja Jonna Kivilahti kävivät teellä ja kuvasivat kotimme Kotivinkkiin. Oli tammikuu ja valoa vähän, silti Krista onnistui ikuistamaan kodistamme oleellisimman. Kiitos. Sain Kristalta labeleillä varustetut kuvat ja nyt laitan niitä blogiini muidenkin nähtäville.

Itselläni on metka suhde Kotivinkki lehteen. Olen ollut 10 vuotias kun lehti on alkanut ilmestymään vuonna 1983. Nyt oma tyttäreni on samanikäinen. Äitini tilasi lehteä pitkään ja oli uskollinen lukija. Tipuin pitkäksi aikaa kyydistä kokonaan, kunnes oikeastaan vasta vuoden alussa kun kuulin kotimme pääsevän lehteen ja tutustuin siihen uudestaan - yllätyin positiivisesti. Luin sen kannesta kanteen ja tykkäsin. Muotia, kauneutta, leivontaa, hyvän olon avaimia.Kotivinkin juhlavuoden kunniaksi lehdestä on tarjous ja toukokuussa ilmestyy suuri 30 vuotisjuhlanumero.

Kuvat Krista Keltanen



SHARE:

8 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia ja kiva juttu oli!:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia teidän kivasta ja kodikkaasta kodista!

    VastaaPoista
  3. Niin ihanalta näyttää. :)
    Ja Kotivinkki on tosi hyvä lehti, itse pidän siitä kovin...

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Ammattilainen osaa hommansa. En kuvaile itse kotiamme juurikaan, koska kuvien laatu ei tyydytä omaa melko vaativaa silmääni :D Krista on ihan paras.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig